Skip to main content

Brand campaign 2023

Wij gebruiken “The Power of Surface” om nieuwe kracht te geven aan het merk Caparol en ook aan de industrie. We richten ons op de ontwerpers van woonruimtes en laten zien hoe zij samen met ons onafhankelijk, vooruitstrevend en succesvol kunnen worden en zo vorm kunnen geven aan een leefbare toekomst voor ons allemaal.

1

Onze ambitie

Een toonaangevend merk zijn binnen onze markt. Om dit te bereiken, willen wij (opnieuw) de eerste keus van de schilder worden. Zo willen we van Caparol een “lead & love brand” maken. Bovendien willen we in heel Europa eenheid uitstralen door een herkenbare huisstijl in alle landen.
2

Onze producten

Caparol heeft altijd innovatieve producten en oplossingen voor de behoeften van vakmensen aangeboden. Deze producten zorgen voor oppervlakken die al meer dan 125 jaar onze passie zijn. Oppervlakken zijn zoveel meer dan verf op een muur. Ze omringen ons altijd en overal. Ze inspireren ons en beschermen onze geliefden. Welkom op onze gezamelijke reis om de kracht van oppervlakken te ontketenen.
Dat bedoelen we met The Power of Surface.
3

Onze communicatie

In een functionele markt worden emoties steeds belangrijker als onderscheidende factor. Onze grote kans en taak voor de communicatie: Caparol als Power Brand nieuw leven inblazen met emotionele kracht. Dit willen we bereiken door eigentijdse afbeeldingen en uitingen te gebruiken. Al onze publicaties en commerciële uitingen worden aangepast aan de nieuwe huisstijl.
4

Onze taak

Wij nodigen je uit om met ons deze campagne te omarmen die zowel de oudere doelgroep, maar ook zeker de nieuwe generatie schilders zal aanspreken. Laten wij samen bouwen aan ons prachtige merk en een succesvolle toekomst voor de schildersbranche.
5

Ons startschot

Vandaag gaan we van start met onze campagne.
In het persoonlijk kick-off pakket dat je hebt ontvangen vind je onder andere ons Power-magazine allerlei interessante artikelen. Gedurende het hele jaar zullen we ook aandacht besteden aan de campagne op allerlei verschillende manieren.

Download ons magazine

Download